Brudbinderi

Brudbinderi

Boka en tid för konsultation inför ert bröllop: Vi bokar ett  datum för planering och genomgång så att ni i lugn och ro kan berätta om era idéer och önskemål kring er dag. Tillsammans diskuterar vi blommor, färger och lösningar. Snittblommorna handplockas från odlare av hög kvalitet i Årsta. I mitt binderi använder jag gärna inslag av trädgård.

Om det är möjligt beroende på era önskemål såklart, så arbetar jag gärna med blommor som är lämpliga för säsong och årstid. En konsultation i min verkstad kostar 500kr inkl. moms. Konsultationen och bokning betalas till Unikums Swish i förskott. När betalning och bokning registerats får du ett digitalt kvitto via sms eller på din mail. Finns det önskemål och behov av att ha hjälp av dekor och arrangemang på plats eller i kyrkan ser debiteringen ut så här:

  • 500kr /h inkl. moms – konsultation i butik.
  • 700kr/ h inkl.moms – på festplats/kyrka
  • 45 kr per mil
  • Binderierna kan hämtas upp i Stationshuset eller bud mot avgift.
  • Priser att rikta emot: Corsage 250:-/st
  • Normalt brukar en brudbukett hamna på från 2800:- Priset avgörs på hur många sorter du väljer att ha med i ditt binderi, vilken typ av blomma, och storlek.  Har du/ni en avsatt budget så tar vi med detta här. 
  • Jag brukar skapa en anslagstavla i Pinterest för att du ska kunna spara ner bilder och att vi tillsammans skapar ett moodboard. Färger, blomsorter, känsla och form pratar vi om och även såklart ekonomi. Har ni en budget som är avsatt för blommor som jag ska förhålla mig till? Övriga önskemål på känslan stil och form – ja det är sådant vi pratar över telefon, mail och i bland över ett möte. 

Önskar du förmedla och överraska med blommor? Du kan enkelt beställa blommor genom att klicka på länken nedan.