Begravning

Blommor till begravning

Jag utför alla former av sorgbinderi. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information och hjälp kring din/er beställning.

Behöver du sända blommor till begravning på annan ort med längre avstånd än våra kranskommuner så är jag medlem i förmedlingstjänsten Florister i Sverige.

begravning1

Galleri begravningsblommor

IMG_9954
IMG_9394

När någon förlorat en närstående kan ett det vara fint att få sända en hälsning och en blomografering. Kondoleansbukett är ett sätt att visa sin omtanke. Jag arbetar med säsongens blommor och kör bud i Gnesta och kranskommuner. Behövs längre sträckor är jag medlem i förmedlingstjänsten Florister i Sverige som är rikstäckande och har även förmedlingstjänst utomlands om så önskas. Du kan kontakt oss via mailen om du önskar återkoppling på förmedling, eller fylla i formulär med uppgifter på länken nedan (Beställ)