Att tänka på när du besöker butiken!

I butiken får vi vara 3 personer inkl. mig.

  • Barnvagnar och hundar väntar utanför.
  • När ni kommer in ska varje besökare sprita sina händer, handsprit står placerade vid entré.  
  • Vi håller avstånd till varandra i butiken.
  • Vi visar hänsyn till andra och har förståelse för att vi reagerar olika i rådande situation – därför, visar vi respekt och omtanke.

Om det är möjligt för dig så önskar jag gärna så mycket förbeställningar som möjligt via telefon eller mail. På så sätt är vi också extra omtänksamma och rädda om varandra. Du kan enkelt och smidigt fylla i uppgifterna i länken här bredvid LÄNK TILL FORMULÄR

(formuläret heter skicka blommor, men välj hämta upp i butiken istället om du önskar förbeställa)

Jag har ingen webbshop, men har du tillgång till instagram och facebook så finns det mycket blommor på bilder där och vilken stil jag har i mina binderier. Du kan också titta in på Google där jag lägger upp mycket bilder på binderier och på butiken.