Vad kostar blommor till ett bröllop?

Publicerat

“Vad kostar blommor till ett bröllop?”

Den vanligaste frågan som kommer i min mailkorg. Jag har några nya följare på sociala media så jag passar på att skriva några rader även här för att dela med mig lite av kunskap, klokhet och förhoppningsvis svar på några frågor.

Ett pris är omöjligt att att sätta innan jag vet vad som är dina önskemål 🙂 Jag behöver skapa mig en uppfattning om vilka blommor du önskar och vilken omfattning det är på arbetet som skall utföras. Enklast är att du är så tydlig på vad du vill ha och gillar,,, men också att du beskriver och förklarar vad du inte gillar. Det kan göras med beskrivande text och några exempelbilder. Du kan också boka en konsultation då vi går igenom tillsammans önskemål och idéer.

Liten checklista som jag vill att du delger innan prisbild:

  • Färg:
  • Typ av binderi, dekoration
  • Antal:
  • Form:
  • Stil:
  • Förslag och bilder som mailas:
  • Budget på blommor:
  • och så lite information vad du i n t e gillar, färg och ev. blomma.

Här kommer också en liten lista på vad som är under säsong, under vilken period:

Vår

Jan – April

Anemoner
Ranunkler
Påskliljor
Nejlikor
Fresia
Syrén
Kvistar
Prärieklocka

 

Sommar

Maj-Augusti

Pioner
Liljekonvalj
Solrosor
Hortensia
Prästkragar
Blåklint
Luktärt
Lejongap
Trädgårdsrosor

 

 

Höst

Sept-Okt

Orkidé
Dahlia
Krysantemum
Gerbera
Gladiolius
Hösthortensia

 

Vinter

Nov – Dec

Hyacint
Amaryllis
Julros
Snödroppe