Den 30 Maj firar vi alla mammor lite extra.

  • Priserna nedan gäller för Mors dag! 
  • Bukett rosa rosor och lila lövkolja 375kr
  • Bukett Mamma Mia 525kr
  • Hortensia på kruka 21 cm i diameter 425kr
  • Rosor i kruka 19 cm i diamter 385kr

För en säker och trygg handel eftersom min butik är så liten och kan ej ta in fler kunder än 2 personer  – förbeställ gärna dina blommor… och hämta upp dem i butiken Lördag eller Söndag… eller om du har önskemål att vi förmedlar ut blommor till mottagarens adress så kan du enkelt och smidigt fylla i formuläret på sidan här på bladglad – Skicka blommor

Har du frågor – hör av dig, jag kan inte alltid svara då jag arbetar även på annat arbete utöver min butik – men lämna meddelande så ringer jag upp dig. 

Tack på förhand! Med vänlig hälsning, Linda 

  • Mobil 070-782 33 30 
  • Butiken – 0158 440 40 
  • Mail: unikumlinda@gmail.com
Tävlingsvillkor: Vinn blommor till mamma på mors dag

Följande villkor gäller mellan deltagande i tävlingen och Unikum glada blad och blommor med säte Stora torget 3 646 32 Gnesta

1. RÄTT ATT DELTA
Endast medborgare boende i Sverige och som fyllt minst 15 år vid anmälan får delta i tävlingen. Unikum glada blad utgår från att alla deltagare i tävlingen förstår reglerna och den legala bindningen till villkoren.

2. TÄVLINGEN
För att delta i tävlingen ska den tävlande nominera sin egen eller någon annans mamma genom
att skriva en hyllande och beskrivande kommentar om varför man tycker att den här personen är värd att vinna. Nomineringen lämnas som en kommentar under Unikums glada blad och blommors tävlingsinlägg som ligger publicerat på Instagram. Det är inte ett krav på att den man nominerar är bosatt i Gnesta kommun.

3. TÄVLINGSPERIOD
Tävlingen startar den 20/5 2020 och pågår Ill den 29/5 kl 10.

4. PRIS
Priset består av en blomsterbukett . Buketten kommer att budas med bil till vinnaren så länge vinnaren bor inom en radie på 2 mil från Gnesta.  Om vinnaren bor längre iväg ansvarar denne för upphämtning av buketten i Gnesta hos Unikum glada blad och blommor på egen hand. Om den som vinner vill att blommorna ska budas ut under söndagen 30/5 (mors dag) måste den som nominerade personen meddela oss budadress senast kl 22:00 på lördag 29/5. Detta sker via direktmeddelande antingen på Facebook eller Instagram. Annars budas buketten enligt överenskommelse med vinnaren efter den 30/5. Priset måste accepteras som det är, kan ej överlåtas eller bytas mot kontanter.

5. VAL AV VINNARE En jury bestående av representanter från Unikum glada blad och blommor kommer att välja ut en vinnare. Juryns beslut kan inte överklagas.

Nomineringen ska beskriva varför man anser att mamman man nominerar är värd att vinna. Vinnaren meddelas på Unikums Instagramkonto lördag 29/5.

Priset måste accepteras av vinnaren senast 7 dagar eller notifikation genom att återsända en bekräftelse genom direktmeddelande till Unikums Instagramsida. Ytterligare detaljer rörande priset kommer att meddelas samtidigt. Om priset inte accepteras inom angiven tid förloras rätten till mottagande av priset Mörby Centrum förbehåller sig
då rätten att välja en annan vinnare.

 

6. ALLMÄNT

Genom att delta i tävlingen samtycker du till villkoren (vilka kan ändras av Unikum glada blad och blommor när som helst utan förvarning) och accepterar att beslut beträffande villkor, tävlingen, och/eller resultat är slutgilIga och inte kan diskuteras vidare. All personlig information utanför den i din anmälan används av oss enbart
i samband med tävlingen och förs ej vidare till tredje part såvida det inte gäller själva tävlingen.
All personlig data som lämnas hanteras med säkerhet enligt GDPR. Unikum  ansvarar ej
för kostnader, skador eller förluster som förorsakats person genom deltagande i tävlingen.
Unikum förbehåller sig rätten att när som helst ändra eller begränsa kampanjen.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.