Gnestas bästa pappa?

Publicerat

Har du Gnestas bästa pappa? Vi letar nämligen efter honom. Bästa nomineringen vinner en fin bukett på farsdag och en överraskning från Gnesta Ishockey klubb.

Du nominerar och tävlar på Unikum glada blads facebooksida.

Vi utser vinnare på farsdag på förmiddagen och personen som nominerat blir vår kontaktperson, så viktigt att du som nominerar finns att nå på söndagen den 10 november förmiddag. 🙂

 

 

 

ARRANGÖR
Unikum glada blad och blommor AB Stora Torget 3, 646 32 Gnesta & Gnesta ishockey klubb..

VILKA KAN DELTA?
Alla personer över 16 år som har permanent bostad i Sverige kan delta i tävlingen, dock ej personal som arbetat med planering av kampanjen eller någon del av den samt medlemmar av deras familj.

HUR DELTAR JAG I TÄVLINGEN?
Kampanjen påbörjas 2019-10-30 och avslutas 2019-11-10  fm. Du deltar i tävlingen genom att skriva din kommentar med motiveringen om varför just du ska vinna med din nominering på kommentarsektionen på Unikum glada blad och blommors  Facebook-sida (https://www.facebook.com/unikumgladablad.se/). Juryn utser en vinnare som vinner en härlig blomstrande bukett (värde 375:-). Vinnaren väljs ut av en jury och beslutet kan inte överklagas.

PRISER OCH MEDDELANDE
Kampanjen gäller endast för personer som bor i Sverige. Bland deltagarna i kampanjen utser vi en (1) vinnare av en härlig blomstrande bukett. Priset kan inte omvandlas till kontanter eller bytas mot en annan produkt. Blommorna måste levereras enligt beskrivningen nedan och kan inte hämtas eller levereras vid ett senare tillfälle.

Kampanjvinnare kommer att utses av Unikum glada blad och blommor 2019-11-10 fm efter kampanjperiodens slut. Vinnaren kommer att kontaktas personligen via Facebook. Om vinnaren inte svarar under fm ogiltigförklaras vinsten och unikum glada blad och blommor  har rätten att utse en ny vinnare.

Vinnaren måste personligen hämta blommorna från butiken på stora torget eller enl. ÖK med Linda.

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER
Unikum behandlar deltagarna personuppgifter för att genomföra kampanjen och överlämna priserna. Unikum  lagrar inte personuppgifterna för de personer som deltog i tävlingen.

ARRANGÖRENS ANSVAR
Unikum ansvarar ej för eventuella skattepåföljder av priset.

Deltagaren friar Unikum och de eventuella övriga samarbetspartner som deltagit i arrangemangen av tävlingen från ansvar för skada som orsakas eller som påstås ha orsakats av deltagande i denna tävling. Unikums  ansvar gentemot deltagarna överskrider inte det värde eller beloppet av de priser som anges i dessa regler. Unikum svarar inte för problem eller hinder för att delta i tävlingen eller för att få priset.

ÖVRIGA VILLKOR
Om Unikum har orsak att misstänka en deltagare i tävlingen för fusk eller för deltagande på annat sätt än det som nämns i reglerna, har Unikum rätt att förkasta deltagandet.  Unikum meddelar på tävlingens webbplats och om möjligt i marknadsföringskanalerna för tävlingen om vi blir tvungna att göra ändringa i:

  • tävlingen, dess priser och tidpunkt
  • tillgänglighet eller andra faktorer som påverkar genomförandet av kampanjen. Unikum förbehåller sig rätten att göra sådana ändringar i kampanjen och reglerna som inte påverkar deltagaren på ett relevant sätt.

Tävlingen sponsras, rekommenderas eller administreras inte av Facebook. Deltagarna förbinder sig dock att utöver reglerna för tävlingen även följa användarvillkoren och reglerna för den aktuella sociala medietjänsten. Tävlingen har ingen koppling till Facebook. Det är Unikum, inte Facebook/instagram som i samband med tävlingen samlar in deltagarens personuppgifter på det sätt som beskrivs ovan. Deltagarna friar Facebook och Instagram från alla ansvar och anspråk som gäller och hänför sig till tävlingen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *