Om Glada Blad & Blommor

Jag som startat Unikum Glada Blad & Blommor heter Linda och brinner för det kreativa inom marknadsföring och handel. Jag har många år arbetat med att skapa rätt förutsättningar för handelsplatser, köpcentrum och gallerior i form av visuell marknadsföring, reklamkampanjer, ytor som besökande och kunder skall inspireras av och känna – att här vill man vara!

Ibland har jag åkt land och rike runt och utbildat butikspersonal hur man ska sälja mer och att se bra och dåliga säljytor i sina butiker, eller hur man ska exponera och skylta bättre för att kunden ska komma in och handla. Ibland har jag arbetat på köpcentrum i A-lägen tillsammans med fastighetsägare, reklambyrå och butiker för att skapa förutsättningar för en genomtänkt kampanj.

Jag är uppvuxen och har mina rötter i Gnesta och flyttade tillbaka till orten  2004. Mitt intresse för trädgård och det floristiska har jag fått från min farfar Birger. På Unikum Glada Blad & Blommor kommer du att hitta krukväxter, blommor med fokus på det floristiska hantverket. Några väl valda upplyftande produkter som kan förvandla ett grått måndagshumör till en måndag med guldkant.