Nu söker vi Gnestas bästa mamma!

Publicerat

Japp så är det! Nu söker vi efter Gnestas bästa mamma! Så det är dags att nominera nu! Familjens klippa, projektledare, hon som finns där i vått och torrt, är det hon som gör det där omöjliga eller får andra att känna WOW??? Ja..vad vet jag….det är DU som nominerar och bestämmer! Ni tävlar på våran instagramsida med din nominering! Din mamma vinner en fin morsdagbukett, och vi utser vinnaren den 26 maj fm.

Så dyk in på våran instagramsida nu så ser vi där!

Använd gärna dessa taggar nedan i din nominering.

#merblommoråtfolket

#gnestasbästamamma

#unikumgladabladochblommor

ARRANGÖR
Unikum glada blad och blommor AB Stora Torget 3, 646 32 Gnesta

VILKA KAN DELTA?
Alla personer över 16 år som har permanent bostad i Sverige kan delta i tävlingen, dock ej personal som arbetat med planering av kampanjen eller någon del av den samt medlemmar av deras familj.

HUR DELTAR JAG I KAMPANJEN?
Kampanjen påbörjas 2019-05-14 och avslutas 2019-05-26  fm. Du deltar i tävlingen genom att skriva din kommentar med motiveringen om varför just du ska vinna med din nominering på kommentarsektionen på Unikum glada blad och blommors  instagram. Vi utser en vinnare som vinner en härlig blomstrande bukett (värde 258:-). Vinnaren väljs ut av en jury och beslutet kan inte överklagas.

PRISER OCH MEDDELANDE
Kampanjen gäller endast för personer som bor i Sverige. Bland deltagarna i kampanjen utser vi en (1) vinnare av en härlig blomstrande bukett. Priset kan inte omvandlas till kontanter eller bytas mot en annan produkt. Blommorna måste levereras enligt beskrivningen nedan och kan inte hämtas eller levereras vid ett senare tillfälle.

Kampanjvinnare kommer att utses av Unikum glada blad och blommor 2019-05-26 fm efter kampanjperiodens slut. Vinnaren kommer att kontaktas personligen via instagram. Om vinnaren inte svarar under fm ogiltigförklaras vinsten och unikum glada blad och blommor  har rätten att utse en ny vinnare.

Vinnaren måste personligen hämta blommorna från butiken på stora torget eller enl. ÖK med Linda.

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER
Unikum behandlar deltagarna personuppgifter för att genomföra kampanjen och överlämna priserna. Unikum  lagrar inte personuppgifterna för de personer som deltog i kampanjen.

ARRANGÖRENS ANSVAR
Unikum ansvarar ej för eventuella skattepåföljder av priset.

Deltagaren friar Unikum och de eventuella övriga samarbetspartner som deltagit i arrangemangen av kampanjen från ansvar för skada som orsakas eller som påstås ha orsakats av deltagande i denna kampanj. Unikum  ansvar gentemot deltagarna överskrider inte det värde eller beloppet av de priser som anges i dessa regler. Unikum svarar inte för problem eller hinder för att delta i tävlingen eller för att få priset.

ÖVRIGA VILLKOR
Om Unikum har orsak att misstänka en deltagare i kampanjen för fusk eller för deltagande på annat sätt än det som nämns i reglerna, har Unikum rätt att förkasta deltagandet.  Unikum meddelar på kampanjwebbplatsen och om möjligt i marknadsföringskanalerna för kampanjen om vi blir tvungna att göra ändringar i kampanjen, dess priser, tidpunkt, tillgänglighet eller andra faktorer som påverkar genomförandet av kampanjen. Unikum förbehåller sig rätten att göra sådana ändringar i kampanjen och reglerna som inte påverkar deltagaren på ett relevant sätt.

Kampanjen sponsras, rekommenderas eller administreras inte av Instagram eller Facebook. Deltagarna förbinder sig dock att utöver reglerna för kampanjen även följa användarvillkoren och reglerna för den aktuella sociala medietjänsten.

Kampanjen har ingen koppling till Instagram eller Facebook. Du deltar på eget ansvar  och deltagare friar Instagram och Facebook och från alla ansvar och anspråk som gäller och hänför sig till kampanjen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *